port fairy
Door: henkenriadownunder
Blijf op de hoogte en volg Henk
30 Maart 2011 | Australië, Melbourne
over the great ocean road.een geweldige ervaring.prachtige uitzichten over the ocean en het achterland.het vakantiehuis wat joan en peter hadden gehuurd was helemaal in orde echt lux.het weer was deze dag zonnig maar fris.s' avonds hebben we yvonne[dochter] ontmoet met man en dochter en zoon.ik heb mijn ogen uitgekeken naar de grote stukken vlees die ze hier verorberen.het was erg gezellig en de kinderen waren heel nieuwsgierig naar ons.24 maart was echt fris en regenachtig dus togen we naar de winkels.vrijdag was de dag van de crampians de bergen.wel +3 uur rijden maar alla.wat een pech twee maanden geleden heeft het zoveel geregend dat alle toegangswegen waren geblokkeerd door bomen modder enz.we hebben een aboriginalcentrum bezocht heel interessant.peter en joan waren erg teleurgesteld want zo'n reis en dan haast voor niets.we hebben natuurlijk wel wat van de omgeving gezien.en...we hadden geluk met een wandeling plotseling veel kangereoes.henk maakte heel mooie foto's. op de terugweg het Otway nationalpark.watervallen...en we ontmoetten 4 nederlandse meisjes die een trip door australie maakten.zaterdag was het weer goed en wij op weg naar de 12 Apostels.het zijn er nu 7 het zijn grote rotsblokken in de zee.heel bijzonder.iedereen die australie bezoekt komt hier.de foto's laten nog andere zeegezichten zien.
zondag weer mooi weer voor een wandeling.dus op weg en we wandelden om het eiland bij port-fairy.we zagenwallaby's,een kleine soort kangeroe.maandag het mooiste weer van de wereld maar we gingen weer naar melbourne.onderweg een stop en ja hoor koala's echt veel geluk!!
30 Maart 2011 - 10:02
Hannie En Kees:
Gaat goed jongens, een beetje uitgebreider graag. Wat voor vlees en hoeveel eten ze? Wat voor indrukken hebben Otway Nationalpark, de watervallen e.d.
vrijdag hier 24 - zaterdag hier 28
maar aprilletje zoet ........!
groetjes
30 Maart 2011 - 14:20
Gerard En Bets:
P.F. is inderdaad aan de kust een mooi stukje land om te wandeleln en de haven te bezoeken, jammer voor jullie van de Granoienz dat w=is ook de moeite waard.
Maar ga zo door en geniet ervan.
groetjes Gerard en Bets.
30 Maart 2011 - 15:59
Robert-jan:
en hebben ze daar ook stroopwafels dan ?
vanuit een zonnig italie
groet
robert-jan -
31 Maart 2011 - 21:58
Tineke:
Stroopwafels? Jans neef van 28 zit in de Filipijnen om daar stroopwafels te gaan maken en verkopen. Wij wachten hier met spanning hoe dat verloopt. Hij heeft al jaren een Filipijnse vriendin.
Jullie maken heel wat mee, nu ga ik kijken of er nog nieuwe foto's zijn.
Veel plezier!!!!! -
31 Maart 2011 - 22:00
Tineke:
O, o...Nog geen nieuwe fotos....Ja, je moet ook nog even uitblazen en alle indrukken verwerken.
Het komt nog wel. -
01 April 2011 - 10:51
Daantje:
hey opa en oma!!
hoe is het daar?
ik zag op de foto's dat er mooie stranden waren.
zijn jullie al bij great barrier rif geweest?
dat is heel mooi kan ik je vertellen.
nou ik hoop je snel weer te zien.
mama is ook lekker even in een hotel met oma erg gezellig.
nou bye bye
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxdaantjexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx