Van Sydney naar Melbourne, deel 1
Door: henkenriadownunder
Blijf op de hoogte en volg Henk
13 April 2011 | Australië, Merimbula
We hebben lekker gegeten, een groot stuk Australisch vlees, goed geslapen, maar besloten toch verder te gaan. Dinsdag 12 april verder naar Merimbula, een mooie plaats aan de oceaan. Net als de camping Merimbula Beach. Groot, maar ook met een rustig gedeelte waar wij nu staan. Schitterende luchten als de zon ondergaat, weliswaar niet in zee, maar de belichting is prachtig. Foto's volgen als wij in Melbourne zijn.
15 April 2011 - 15:14
Jeanine Leytens:
Prachtige foto's die je maakt Henk. Die koala boven je hoofd.. Zijn het lieve diertjes, of moet je er toch voor oppassen?
Nog maar twee weken... Geniet er van. Inmiddels is hier in Thiviers de lente losgebarsten, maar ja alpaca's hebben we jammer genoeg niet. Prachtige lieve piepdieren zijn dat. Hebben jullie de kangaroes in het wild gezien?
Veel groetjes en nog een fijne tijd. Jeanine -
17 April 2011 - 16:07
Edwin En Petra:
Henk en Ria,
eerlijk gezegd was ons het bestaan van deze blog ontgaan. We zitten nu bij Cees en Lies en hebben ons ingelezen. Een hoop bekende dingen maar zeker ook veel nieuwe dingen gelezen.
Geniet van de campings en de reis met de camper want dat is een ervaring op zich.
Please give our regards to Peter & Joan as we miss the time we have had down under. We are almost jealous:)
Prettige laatste weken -
17 April 2011 - 17:33
Hannie En Kees:
Hallo Ria en Henk,
Kees loopt, sorry zit, vrolijk te zingen. Komt door de endorfine.Een stofje dat je ook aan maakt als je verliefd bent .Nou jullie zullen ook wel vrolijk zijn van de reis. Een hele fijne tijd hebben jullie zo te lezen.
Geniet er van en tot over een paar weken.
Nog gezellige Pasen. Hoe vieren ze dat in Australie? Net als hier met veel chocolade eieren en hazen en kuikentjes ?
Liefs en de groeten van Kees en Hannie -
18 April 2011 - 16:51
Kees Van Beek:
leuk programma dat waarbenjijnu maar ik leer er wel mee omgaan voor dat jullie terug zijn. Niet zoveel zin om achter die pc te kruipen want het is zulk mooi weer en al die frisse kleuren groen buiten vind ik leuker dan mailtjes e.d. De bloemen tuin gaat de goede kant op en wellicht kan ik vandaag of morgen het eerste plantje begroeten. Mijn electroden werken uitstekend de hele dag vrolijk en veel minder pijn. Lekker gezwommen in de oceaan? Ons badje heeft de 20 graden bereikt dus volgende week eindelijk zwemmen ! Als alles mee zit.
Veel plezier verder en veel vlees eten, hier krijg je dat niet meer. Regime noemen ze dat
kusjes
kees