Koffers pakken - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Henk Elferen - WaarBenJij.nu Koffers pakken - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Henk Elferen - WaarBenJij.nu

Koffers pakken

Door: henkenriadownunder

Blijf op de hoogte en volg Henk

13 Maart 2011 | Frankrijk, Parijs

Het blijft steeds een probleem, wat wel en wat niet. Peter raadt aan zo weinig mogelijk mee te nemen, leeg heen en vol terug. Maar ja, een paar schone sokken en wat ondergoed moet toch al gauw mee. En een paar broeken en shirts. Dat is weliswaar allemaal te koop downunder, maar dat moet dan weer bewaard worden als we terug zijn. Kortom, wat wel en wat niet. Ongetwijfeld zal het wel iets te veel zijn, maar we komen er wel.

Henk en Ria

• 14 Maart 2011 - 22:07

Gerard.:

Koffers inpakken hoort er nu eenmaal bij, dat je wat vergeet is normaal hoor.
    Een fijne reis, hij duurt wat lang maar geniet er van.
    tot de volgende keer.

• 15 Maart 2011 - 10:04

Femke:

Hoi Henk en Ria,

Goede reis gehad? Nu kan het echte werk beginnen. Wij zijn echt heel jaloers, geniet ervan. Liefs van Femke, Nico en de dametjes.

• 15 Maart 2011 - 19:24

Remco:

Ben benieuwd naar het eerste verslag op de site. Is een vlucht goed gegaan? Ook maar even deze site meer kleur gegeven!

• 16 Maart 2011 - 00:53

Peter And Joan:

One more sleep and a very early morning to meet them at the airport
    Weather OK at the moment 20 oC

• 16 Maart 2011 - 15:51

Tonny De Groot:

Ik heb me zojuist aangemeld. Goede reis en geniet van alles. Ik ben benieuwd naar jullie belevenissen.
    Tonny